Hopp til navigasjon Hopp til innhold
 
A+
RSS
Information in English

Velkommen til Holmlia helsestasjon

Beliggenhet: Vi holder til på Holmlia Senter i 5 etasje. Inngangen finner du mellom Narvesen og bokhandelen. Senteret har lett adkomst med offentlig kommunikasjon og det er parkeringshus for deg som kjører bil.

Personalet: På helsestasjonen er det ansatt helsesøstre, helsesekretærer, jordmødre og leger.

Målsetting: Helsestasjonen er et gratis tilbud til alle familier med små barn. Vårt mål er å ivareta sped-og småbarns fysiske, psykiske og sosiale helse. Det omfatter tiltak som kan fremme helse og forebygge sykdom. Vi gir råd og veiledning. I tillegg foretar vi helseundersøkelser og vi tilbyr vaksiner i samsvar med det nasjonale vaksinasjonsprogrammet. Vi har også mer målrettet arbeid mot barn og familier med spesielle behov.

Tilbud på helsestasjonen

  • Konsultasjoner for småbarn med familier. På helsestasjonen er det hver dag helsesøstre og helsesekretærer. Det er også leger tilknyttet helsestasjonen.
  • Svangerskapsomsorg. En til to dager pr. uke yter jordmor og helsesekretær svangerskapsomsorg til gravide i bydelen i samarbeid med kvinnenes fastleger.
  • Helsestasjon for ungdom onsdag kl. 16.00 - kl. 18.00.

Samarbeidspartnere: Vi samarbeider med jordmor og jordmortjenesten ved sykehusene, barnefysioterapeut, barnehager, sosial- og barnevernstjenesten, familiesenteret, pedagogisk fagsenter, pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) og sykehus.

Andre opplysninger: Vi har gruppetilbud til de som ønsker det. Da samles man i grupper med andre som har barn på omtrent samme alder og man kan utveksle erfaringer og gjøre nye bekjentskaper.
Åpen helsestasjon fredager kl. 12.30 - 13.30. Dette er et tilbud til småbarnsforeldre som har spørsmål om barnets helse, trivsel og utvikling. Vi gir veiledning om amming, kost, vekt, påkledning og andre spørsmål om barnets utvikling.

Kontaktinformasjon Holmlia helsestasjon

Besøksadresse: Holmlia Sentervei 9, 5. etg., 1255 Oslo
Postadresse: Holmlia Senter vei 11, 1255 Oslo.
Telefon: 23 49 64 20
Åpningstid: Daglig 08:00 - 15:30
 
Kontaktinformasjon